Keçiören Kalaba Anaokulu

Belgegeçer : 312 3608157
WEB https://kalabaanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kalaba Mh. Fatih Cd. No 26 KEÇİÖREN/ANKARA
VİZYON : Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilgi ve becerileri ön plana çıkaran kültürel ve sanatsal etkinliklere önem veren hayal gücünü destekleyen eğitim anlayışı ve Aile katılımına olan desteği ile bilinen Ulusal düzeyde tanınan ve tercih edilen bir marka kurum olmaktır.
MİSYON : Kalaba Anaokulu okul öncesi eğitimde yeni gelişmeleri takip eden sadece çocuklarımıza değil yetişkinlerede günümüz toplumsal ve eğitim koşullarına uygun bilgiler vererek her açıdan Ankara´nın en iyi ve diğer benzer kurumlara liderlik edebilecek okullardan biri olmayı hedef edilmiştir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
Saatler : Sabah : 07:45 - 13 :00 Öğlen : 13:15 - 18 :00 arasıdır.
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ANKARANIN KUZEYİNDE, İL MERKEZİNE 13 KİLOMETRE UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNDE
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :